Ознака: Били Вард

Сцена

Корона кризата го натера познатиот актер да се вработи во супермаркет – купувачите шокатно го гледале

Телевизиската ѕвезда, актерот Били Вард, едвај врзува крај со крај, бидејќи немал никаков ангажман со месеци поради пандемијата на коронавирусот, и поради се вработил како доставувач во супермаркет. Актерот вели […]