Ознака: Бил Кон

Живот

„ГОРАТ“ социјалните мрежи: Родила бебе на кое му е баба. Приказна која остава без текст!

Сузан Кејси и Бил Кон се сосем обичен пар, а заедно се 12 години. Меѓутоа, нивната среќа би била уште поголема Сузан да можела да остане бремена.Тие се консултирале со […]