Ознака: бинго

Занимливости

Седумкратен добитник на лото ги откри своите тајни: Вака треба да ги бирате броевите!

  Ричард Лустиг добил премија на лото неверојатни седум пати и сега одлучи да сподели со јавноста како успеал во ова. Прво кажа дека ако сакате да добиете, треба да […]