Ознака: Бионсе

Фото

ФОТО: Биjонсе отпоздравува како права Македонка

Мега-популарната Бијонсе беше наградена за најдобра РнБ изведба, еве како таа „ОТПОЗДРАВИ“, како ВИСТИНСКА Македонка, се сложувате? 🙂 Фото/Наслов: Курир.мкМега-популарната Бијонсе беше наград