Ознака: биткоини

Вести

АРАЧИНОВО КАКО ДИВ ЗАПАД: Кај не плаќаат струја па уште и ги тепаат екипите на ЕВН

Арачиново 30 часа без струја – ЕВН: Екипите се соочуваат со вербални и физички напади од мештаните Два дена, во Арачиново како и селата Орланци и Мојанци нема струја. Градоначалникот […]