Ознака: Благица Павловска

Избор на уредникот

Благица Павловска ќе се разведува по втор пат?

По многуте животни удари, пејачката Благица Павловска пред неколку години изјавуваше дека го пронашла внатрешниот мир преку песна, љубовта кон саканиот и љубовта кон животните. Павловска многу ретко се појавува […]

Сцена

Секси и провокативна: Благица Павловска во младоста

Благица Павловска е една од најпопуларните македонски фолк пејачки, која зад себе има неколку децениска кариера.Но, покрај песните таа е препознатлива и по својот провокативен стил, кој го негува уште […]