Ознака: благодарност

Живот

Единствен лек за здраво срце и мозок кој вистински работи: Бесплатен, достапен за сите, и плус подмладува!

Во овој момент, ритамот на вашето срце и мозок се синхронизира, создавајќи состојба која научниците ја нарекуваат кохеренција. Постои едноставен, ефтин и достапен за сите лек за подмладување. И сите […]

Живот

И го спасил животот кога имала пет години, 18 години подоцна таа направила нешто неверојатно!

Пензионираниот американски офицер Петар Гец, кој во јуни 1998 година и го спасил животот на петгодишната Џосибелк Џоси Апонте, повторно се сретнал со неа, но овој пат причината била друга.Џосибелк […]