Ознака: бланш

Живот

ЗАБОРАВИ НА БЛАНШ И ХИДРОГЕН: Осветли ја косата со помош на природни состојки

Сакаш да ја осветлиш косата за неколку тонови но страв ти е да одиш на фризер на класично фарбање? Постојат и природни решенија со кои можеш да го постигнеш тој […]