Ознака: блогерка

Мода

Позната блогерка открива зошто е важно да ја менувате течната пудра на секои два месеци

Нашиот целокупен организам, при честа консумација на исти производи, може да се навикне на нив и да создаде имунитет. Ништо поинаку не е ниту со бјути производите кои ги користиме. […]

Занимливости

Како светлото влијае на изгледот на вашиот целулит на социјалните мрежи? – Погледнете

Тесија Клајн, фитнес блогерка и Инстаграм ѕвезда открила како светлото влијае на изгледот на вашиот целулит на социјалните мрежи. Иако не е тајна дека познатите дами користат разни филтери, Клајн […]