Ознака: бобинки

Здравје

Бобинките штитат од хронични болести и се корисни особено за здравјето на овој орган

На сите понекогаш ни се случува да заборавиме нечие име, или пак – каде сме ги оставиле клучевите од дома… Но, ваквите „дупки во сеќавањето“, со тек на времето, може […]

Живот

„Ова растение ме спаси од рак”! овој човек ни откри неверојатно искуство! – втор дел

Пред некој ден го објавивме првиот дел за овој чудесен лек. Денеска следува и вториот и последен дел од овој текст. Кога ќе одберете бобинки… измијте ги и ставете ги […]