Ознака: богатство

Хороскоп

Овие хороскопски знаци ВРТОГЛАВО ЌЕ СЕ ЗБОГАТАТ до крајот на 2016 година!

Дознајте кои два хороскопски знаци ги очекува во наредниот период дополнителен прилив на средства.Бик Биковите никогаш нема да започнат работа која детално не ја испланирале. Подобро не би презеле ризик, […]

Занимливости

Најчести грешки на луѓето: Еве зошто НЕ ВИ ТРГНУВА во животот!

Кои се причините за сиромаштија и зошто тие делуваат одредени луѓе да бидат осудени на сиромаштија, додека на другите благосостојбата им паднала од небо?Бизнис консултантката Наталија Грејс авторка на книгата […]

Балкан

Што ли крие „богатството“ на Тито, што не се поканети роднините?

Српските власти формирале тричлена комисија која треба да одлучува за отворањето на трезорот во Народната банка на Србија со наследство на Јосп Броз Тито, па така тие одлучиле неговите наследници […]

Занимливости

Како да се ослободите од долговите на кредитните картички?

Откако се појавија, кредитните картички за некои се ослеснителна можност за плаќање, но за други се вистинска ноќна мора. Дури и оние кои не можат да си ги дозволат поради […]

Издвојуваме

Македонскиот рудник „Алшар“ крие мистериозни богатства?

Македонскиот рудник „Алшар“ кој се наоѓа на планината Кожув, крие богатство важно за природата и човештвото, велат геолозите.  Некогаш Турците ископувале злато, скапоцености како талиум и лорандит. Според проценките еден […]