Ознака: бозарно

Занимливости

Се ”убил” од работа, а потоа се избодел за боледување

Директор на една од најголемите осигурителни компании во Германија, пријавил дека е нападнат, но по истрагата се дознало дека тој се избодел самиот бидејќи не можел да го издржи притисокот […]