Ознака: Боки Тредичи

Македонија

Боки Тредичи во епизодата “Меморандуми за рекет“

Зошто ДРИМБИЛДИНГ од Струга уплатил пари на Јасна Мандиќ или Ерцеговиќ или Ерцеговиќ-Мандиќ, а не на организацијата Меѓународен Сојуз Скопје, со кого впрочем и склучиле договор, како правно лице? (втор […]