Ознака: бокс

Спорт

Поранешен европски шампион од Италија во бокс ја загуби битката со КОРОНАВИРУСОТ

Поранешен европски шампион од Италија во бокс ја загуби битката со КОРОНАВИРУСОТ На 61-годишна возраст, Ангело Ротоли почина во Бергамо, еден од најтешко најпогодените градови во оваа епидемија, а за […]

Видео

Кога не оди коцката, среќата место по апаратот ,,удри една шлаканица на себе‘‘, може ќе тргне(видео)

Луѓето кои играат игри на среќа, некои од нив имаат чудни навики. Во прашање е празноверие, односно дали ако се направи нешто ќе тргне работата, среќата на подобро. Бидејќи се […]

Видео Останати спортови Спорт

10 најдобри нокаути на Тајсон

Еден од најдобрите боксери на сите времиња. По избор на овој спортски канал споени се неговите десет најдобри нокаути. Мајкл Џерард „Мајк“ Тајсон, исто познат и како Малик Абдул Азис, […]