Ознака: Болница Плодност

Вести

Три нови случаи на коронавирус во болницата „Плодност“ Битола

Болницата Плодност Битола преку соопштение објавено на социјалните мрежи информира за нови позитивни случаи на коронавирус. Ковид-19 е утрден кај двајца доктори и една медицинска сестра. Во продолжение следува интегрален […]