Ознака: Бона Пауновска

Сцена

Бона Пауновска со емотивна честитка до Каролина Гочева

Македонската поп ѕвезда Каролина Гочева вчера се омажи. Стапи во брак со ликовниот уметник Михаил Корубин. Честитки до младите пристигнуваат од сите страни. Меѓу оние кои не можеа од разни причини […]