Ознака: Борислав Стоилковиќ

Коментари

Последниот „бедем“ на Мицковски. Одбрана која сигурно ќе го одведе во „светла иднина“

Да не е тажно ќе биде комично. И тоа многу смешно. Еве ги гавазите на Мицко кои се сметаат самите себе за негови првобранители и со право да денунцираат секој […]

Вести

Новинар ги остави пленумци без аргументи: Мораа да почнат вербална расправија

Новинарот на iNFOMAX.mk Борислав Стоилковиќ упати неколку прашања, на кои претставничката на СДММ при „Студентскиот Пленум“ Туфегиќ немаше одговор и се втурна во расправија со новинарот обидувајќи се да го […]