Ознака: борис џонсон

Вести

ИТНО: Премиерот на Британија Борис Џонсон е позитивен на корона вирусот (видео)

ИТНО: Премиерот на Британија Борис Џонсон е позитивен на корона вирусот Само што беше јавено дека и Борис Џонсон е позитивен. Тој самиот објави видео со изјава околу неговото заразување. […]