Ознака: Борче Постолов

Македонски фудбал

„Пулс24“ сторија: Борче Постолов и Јорде Георгиевски за настапот на Роналдо во Чаир

„Пулс24“ објави за интересната сторија каде се навративме осум години наназад да се потсетиме дека во Македонија на теренот во Чаир за младата селекција на Португалија настапи токму денешната фудбалска […]