Ознака: босанец

Uncategorized Занимливости

Босанец објаснува што е убава жена

Новинари од една телевизија од Босна и Херцеговина интервјуирале случајни минувачи во еден парк. Застанале покрај еден дедо кој седел на клупа и го прашале: „Дали пронашол некоја убава жена?”. […]

Сцена

Босанец удри по Поповиќ: „Нека ти прават шоу тие што ги плаќаш“

Започна снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ а со тоа започна и препирање помеѓу челновите на жирито но и со директорот Саша Поповиќ.Имено уште на второто снимање, Босанац се успал и […]

Занимливости

Босанец купил крава од Германија: Неговиот разговор со неа ќе ве насмее до солзи…

Видео  кое задолжително морате да го погледнете и кое сигурно ќе ве насмее до солзи…Босанец купил крава од Германија и  неговиот разговор со  кравата морате да го погледнете. Ќе се […]