Ознака: Бочварски

Вести

Инвестиција од 650 илјади евра за реконструкција на трафостаницата Струмица 2

„Владата и МЕПСО посветено работат на унапредување и модернизација на капацитетите и преносната мрежа на електрична енергија, преку реконструкција и ревитализација на трафостаниците и водовите, со цел да се обезбеди […]

Вести

Бочварски и СДСМ решиле да се прават слепи и недоветни на темата инфраструктура

Бочварски и СДСМ решиле да се прават слепи и недоветни на темата инфраструктура, но граѓаните и тоа како добро гледаат и знаат да направат разлика помеѓу инвестициите во инфраструтурата од […]