Ознака: Бојана Скендеровски

Uncategorized

Познатата македонска пејачка вторпат стана мајка

Пејачката и водителка Бојана Атанасовска, сега Скендеровски, вторпат стана мајка. Убавата вест ја сподели со фановите на социјалните мрежи. – Добредојде Ѓорѓи! Те сакам! – напиша таа на „Фејсбук“. Авторката […]

Сцена

Бојана Скендеровски по вторпат стана мајка

Познатата македонска пејачка и водителка Бојана Атанасовска, сега Скендеровски, по вторпат стана мајка. Радосната вест ја сподели со фановите на социјалните мрежи. – Добредојде Ѓорѓи! Те сакам! – објави Бојана на […]