Ознака: бољи живот

Вести

Почина Марко Николиќ, најпознат кај нас по серијата „Бољи живот“

Почина Марко Николиќ, најпознат кај нас по серијата „Бољи живот“. Беше роден во 1946 година. Дипломира на Академијата за театар, филм, радио и телевизија во Белград. Оствари бројни ТВ- улоги, […]