Ознака: браво

Живот

Заборавете на „браво“! Како да му упатувате пофалби на вашето дете?

Пофалбите играат важна улога во обликувањето на начинот на кој децата гледаат на себе и на сопствениот идентитет – на патот кон возрасниот живот. Но, видот на пофалбата е она […]

Ракомет Спорт

Браво момци: Ракометарите ја отстранија Северна од Македонија

Македонските ракометари ја избришаа додавката Северна која стоеше пред Македонија на автобусот со кој се возат на Европското првенство во Австрија. Претходно тоа го направи и Борко Ристовски кога на […]

Фото

Постојат и вакви луѓе: „Другар извини те удрив пиши ми ќе подмирам“ – Алал вера

Секоја чест браво! Многу се ретки вакви појави но вака е правилно и чесно, затоа и одвоивме време да го напишеме овој пост можеби утре вие ќе бидете во иста […]