Ознака: Бранко Црвенковски

Вести

Петнаесет години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

Денеска се одбележуваат 15 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички […]

Вести

„Република“: Заев ја доведе СДСМ пред БАНКРОТ

Заев ја доведе партијата пред банкрот, пишува „Република“.СДСМ под хипотека Заев ја доведе партијата до банкрот? Имај­ќи ги пред­вид до­ку­мен­ти­те до кои дој­де „Ре­пуб­ли­ка“,ме­сто да се фо­ку­си­ра на из­бо­ри­те до­го­во­ре­ни […]

Вести

Еве како Заев ја прокоментира одлуката за аболиција во 2008 година

Во  2008 година Заев беше аболициран за криминал тежок 8 милиони евра и  еве како  го искоментира тоа.Во 2008та   тогашниот претседател  Бранко Црвенковски го ослободи градоначалникот на Струмица и сегашен […]

Избор на уредникот

Црвенковски вербално го нападна Заев

Паузата на последниот мини-конгрес на опозициската СДСМ беше време да му се одржи лекција на Зоран Заев. Бранко Црвенковски го повикал градоначалникот на Струмица за да побара од него неколку […]