Ознака: братче

Занимливости

МАЛО ДЕВОЈЧЕ СЕКОЈДНЕВНО ГО ЧЕКА УЧИЛИШНИОТ АВТОБУС ЗА ДА ГО ПРЕГРНЕ СВОЈОТ БРАТ

Ова девојче има навистина посебна дневна рутина! Таа секојдневно го чека својот постар брат да се врати од училиште со единствена цел – да го прегрне! Погледнете ја само колку […]

Занимливости

Детска рамнодушност: Девојче го зема братчето во раце, нејзината реакција е урнебесна

На некои деца им е тешко да прифатат дека имаат братче или сестричка, дека повеќе не се сами и дека ќе треба да го делат вниманието на родителите. Погледнете го […]