Ознака: брауни

Македонија

По 10 години се роди кафено еленче: Брауни е најновиот жител на ЗОО Скопје

Скопската зоолошка градина е збогатена со уште еден нов член – еленчето Брауни, соопштија денеска оттаму. После повеќе од 10 години, во ЗОО Скопје се роди кафено еленче лопатар. Утрово, […]