Ознака: брачна двојка

Живот

Смртта ја раздели најстарата брачна двојка во светот

Официјално најстарата брачна двојка во поновата историја на човештвото, се раздели по смртта на Хулио Цезар Мора Тапија на 110-годишна возраст во неговиот дом во Кито, Еквадор. Неговата сопруга Валдрамина […]

Занимливости

Брачна двојка, чистејќи го станот, пронашла добитно лото ливче од 1,8 милиони долари

Брачна двојка од Луизијана, чистејќи го својот стан пред Денот на благодарноста, пронајде добитно ливче од лотарија. Тина Еренберг истакна дека пронашла многу ливчиња во ноќното орманче за време на […]