Ознака: Брајан Крзанич

Издвојуваме

Споена реалност – најдоброто од сите светови од Брајан Крзанич

Во текот на изминатите неколку години, виртуелната реалност и зголемената реалност станаа мејнстрим. Сепак, со повеќето VR и AR технологии достапни денес, предизвикувачки е да се спојат физички, реално движење […]