Ознака: брега

Сцена

Сите девојки на Брегa

Сараевскиот музичар, кој со години живее на релација Париз-Белград, Горан Бреговиќ, ни самиот не може да изброи со колку жени бил во врска, или медиумите на тоа го навеле.   Некогашниот […]