Ознака: брег

Вести

Шокантни фотографии од брегот на Охридско Езеро

Порталот Ohridinfo објави шокантни фотографии од плажите близу Љубаништа и Св. Наум каде изминативе денови поради бурното време и ветерот брановите го исфрлија отпадокот од езерото. -Уште еднаш езерото покажува […]

Видео

Сипал сол на песокот на брегот на морето: А потоа од песокот излегло нешто неверојатно!

Што  мислите  што  е ова?Морскиот растителен и  животински  свет  е многу  богат. Постојат  толку животински видови за кои  никогаш не сме ни  чуле. Но, оние кои  живеат  близу морето се […]