Ознака: бремените

Македонија

Да се ослободат од работа бремените и лицата над 60 години, државава цела недела во портокалова фаза

Територијата на целата држава во следните седум дена почнувајќи од вчера до 14 август ќе биде зафатена од високи температури од портокалова фаза, соопшти Министерството за здравство согласно добиените информации […]