Ознака: Бренда Ли Маркез Мекул

Црна хроника

Мајка на 11 деца два пати го победи ракот, а почина од рацете на терорист во Орландо

Мајка на 11 деца, 49-годишната Бренда Ли Маркез Мекул, била во можност да го победи ракот два пати, но починала во рацете на терорист кога пукал во геј клуб во […]