Ознака: брокула

Магазин

Брокулата, моќен зеленчук кој ги победува бактериите отпорни на лекови

Брокулата е зеленчук карактеристичен со својот специфичен вкус. Се јадат и плодот и листовите, а содржи бројни витамини како А, Б1, Б2, Е и Ц. Исто така брокулата има и […]

Нега и убавина

Неколку намирници што го исфрлаат никотинот надвор од телото

1 – Спанаќ Фолната киселина е многу важна за нормалното функционирање и развој на телото, но исто така му помага на телото да се ослободи од никотинот. Големи количини фолна […]

Живот

Овој зеленчук е крал на детоксот

Прочистувањето на организмот е препорачливо и пожелно без разлика на годините, а сега максимално користете ја зелената разновидност на пазарот. Доколку на листата ја додадете оваа намирница ќе имате максимален […]