Ознака: брокула

Нега и убавина

Неколку намирници што го исфрлаат никотинот надвор од телото

1 – Спанаќ Фолната киселина е многу важна за нормалното функционирање и развој на телото, но исто така му помага на телото да се ослободи од никотинот. Големи количини фолна […]

Живот

Овој зеленчук е крал на детоксот

Прочистувањето на организмот е препорачливо и пожелно без разлика на годините, а сега максимално користете ја зелената разновидност на пазарот. Доколку на листата ја додадете оваа намирница ќе имате максимален […]