Ознака: буџет за 2017 година

Локална самоуправа

Донесен буџетот на Аеродром за 2017 година – општината планира крупни проекти

На вчерашната, 59-седница на Советот на Општина Аеродром беше донесен Буџетот на Општина Аеродром за 2017 година.Новиот Буџет, кој е сличен со минатогодишниот, изнесува околу 18 милиони евра, од кои […]