Ознака: важно соопштение

Македонија

Важно соопштение од ЈСП: Утре целосно затворена за сообраќај улицата „Благоја Стефковски“

Утре, сабота (28.09.2019 година), поради градежни активности на улица „Благоја Стефковски“ од 8 до 24 часот улицата ќе биде целосно затворена за сообраќај од потегот после Триангла (поделба кон Ченто […]