Ознака: Валенсија

Меѓународен фудбал

Валенсија се спасува финансиски

Шпанскиот фудбалски клуб Валенсија би можела да биде финансирана од богат бизнисмен од Коста Рика кој јавно обелодени интересирање да го преземе клубот. Некогаш еден од најсилните клубови во Примера […]