Ознака: Валтер Мацари

Меѓународен фудбал

Мацари: Јуве е недопирлив

Говорејќи околу ситуацијата на табелата во италијанското фудбалско првенство и очекувањата во врска со остатокот од сезоната, Валтер Мацари смета дека титулата е веќе решена. Екипата на Наполи се наоѓа […]