Ознака: Ванковер Манчев

Интервјуа

ИНТЕРВЈУ со Ванковер Манчев: Три прашања за идните пратеници од Струмица

Ванковер Манчев е роден 1980 година во Скопје. Гимназија учел во СОУ „Јане Сандански“ во Струмица. Дипломирал на Медицински факултет – Скопје. Работи како лекар во приватни здравствени организации, а […]

Вести

Пишев и Манчев заедно со Ставрески меѓу народот во Струмица

Денеска кандидатите за пратеници Васил Пишев и Ванковер Манчев заедно со г-дин Зоран Ставрески прошетаа низ старата чаршија и направија обиколка во новата зграда на местото на стара полиција.. #Работа […]

Вести

Манчев: Во темелите на програмата „Реално“ се доброто образование и здравиот живот на младите

Програмата „Реално“ носи визија за една современа и изградена Република Македонија во чии темели се доброто образование и здравиот живот на младите.Ова на денешната прес конференција го истакна кандидатот за […]

Интервјуа

Манчев: Нема ништо по вредно и поискрено од детската насмевка

Интервју со Ванковер Манчев за Пулс24: Нема ништо по вредно и поискрено од детската насмевка1. Прашање ПУЛС24:  Вие сте лекар, како се одлучивте ова да биде Ваша примарна професија?  Манчев: За мене […]

Интервјуа

Манчев: Предвидуваме нови 600 милиони евра субвенции за земјоделците

Кандидатот за пратеник Ванковер Манчев во интервју за Пулс24 се изјасни по повеќе прашања поврзани со новата програма што ја нуди ВМРО-ДПМНЕ, како и за револуционерните проекти.ПУЛС24: Г-дине Манчев, што […]

Локална самоуправа

Ванковер Манчев најави целосна реконструкција на Центарот за култура „Антон Панов“

Кандидатот за пратеник од ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единица 4, Ванковер Манчев, денеска презентираше дел од Програмата на идната Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ, кои ќе се реализираат во општина Струмица, посебно […]

Вести

Средба на кандидатите за пратеници Васил Пишев и Ванковер Манчев со министерот за финансии Кирил Миноски и стопанственици

Васил Пишев и Ванковер Манчев денеска остварија средба со Министерот за финансии Кирил Миновски и со стопанственици.Пишев : ВМРО ДПМНЕ е единствена политичка програма со конкретни и прецизни чекори за […]