Ознака: Вардар Мексико

Свет Спорт

Мексиканци oд љубов кон тимот Вардар, основале свој ракометен тим под истото име во Мексико

Инспирирани од љубовта кон нашиот РК Вардар, во Мексико во 2017 година е основан аматерскиот тим Вардар Мексико (Vardar MX). Случајно наидовме на нивната Фејсбук страница и направивме кратко интервју со луѓето […]