Ознака: варено

Здравје

Дали е поздраво да се јаде кајгана, варено или јајце на око?

Некои од нас ги јадат секогаш приготвени на ист начин, додека други сакаат да комбинираат и експериментираат со нови начини на подготовка. Полнети, тврдо варени, на око, кајгана, омлет… Навистина […]