Ознака: варење тестенини

Кулинарство

Тајните на големите мајстори: Како најдобро се варат тестенини?

Научниците повеќе пати проучувале како е најдобро да се варат тестенините, а новата студија вели дека треба да обрнеме внимание на четири чекори при подготовката. Тестенините се омилено јадење во […]