Ознака: Велимир Стојковски

Вести

Отворено писмо на ректорот на УКИМ Велимир Стојковски

Комуникацијата преку отворени писма меѓу членови на иста институција е навистина невообичаенa, а потребата и целите од таквиот начин на комуникација му се познати само на авторот на отвореното писмо, […]