Ознака: Верица

Сцена

Крвта не е вода, а нивниот талент остава без зборови: Кој пее подобро – Верица или Марија Шерифовиќ?

Помладите генерации многу добро знаат која е Марија Шерифовиќ. Таа без двоумење е една од најдобрите пејачки на Балканот и нејзиниот вокал е совршен. Но, постарите генерации многу добро ја […]