Ознака: верувале

Занимливости

Неколку факти кои заслужуваат да бидат дел од верувале или не

1. Показалецот на „Статуата на слободата“ е долг 2,5 метри. 2. Во делови од пустината Атакама во Чиле никогаш не заврнал дожд или барем досега не бил забележан. 3. Најголемата измерена снегулка била […]

Занимливости

Верувале или не! Ова се деца кои не чувствуваат болка

На девојче од Велика Британија и е дијагностициран ЦИПА пореметување кога наполнила една година. Иако проценката на лекарите била дека таа нема да го преживее вториот роденден, девојчето сега има […]