Ознака: ветувања

Економија

Платите за докторите специјалисти од 100.000 денари-отидоа по вода

Еве ја платата од 100.000 денари за докторите специјалисти. Уште едно ветување на Филипче и Заев пуштено по вода, пишува порталот „Здравство.мк“. Ваквите ветувања и нивната реализација се тие „мали“ нешта […]

Љубов и секс

Кога мажот ќе ја пронајде љубовта на својот живот, тој ќе ѝ ги вети овие работи…

Ако некогаш се женам, ова се ветувањата кои би сакал да ѝ ги исполнам на љубовта на мојот живот: Ветувам дека секогаш ќе се трудам да бидеш во моите очи. […]

Вести

Лажните ветувања на СДСМ беа казнети на последните избори на 11-ти декември

Граѓаните ја препознаа неискреноста на СДСМ, а од друга страна гласаа за издржаната понуда која ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ја понудија и затоа над  455 илјади граѓани дадоа поддршка на програмата […]

Вести

Димовски: СДСМ нема исполнето ниту едно ветување во последните 25 години

Јас сакам да ве потсетам на една политичка партија која уште во 1994 година ветуваше нови патишта, железничка пруга, сакам да ве потсетам на една партија која во 2002 година […]

Вести

Ѓорчев: Народот ќе ја состави Владата, големо НЕ за она што СДСМ и Заев го ветуваат

Денешната посета на Фалиш, на Саракино, на Здуње на гостиварскиот и тетовскиот регион е во функција на што е можно повеќе контакти со граѓаните, да зборуваме со нив, да ги […]