Ознака: видови

Вести

Мапа на ширењето на КОРОНА ВИРУСОТ, сите три досега лоцирани мутации

Мапа на ширењето на КОРОНА ВИРУСОТ, сите три досега лоцирани мутации Три типа од смртоносниот коронавирус се шират низ целиот свет – а во САД е пренесен оригиналниот тип од […]

Вести

Постојат три различни видови на КОРОНАВИРУСОТ во светот и додека Европа страда од оригиналната верзија, кинеската епидемија беше рана мутација на КОРОНА

Постојат три различни видови на КОРОНАВИРУСОТ во светот и додека Европа страда од оригиналната верзија, кинеската епидемија беше рана мутација на КОРОНА Постојат три главни типа на КОРОНАВИРУСОТ кои ги […]

Занимливости

Луѓето од Меланезија носат ДНК од непознати видови!

Луѓето од Меланезија имаат трага од ДНК која припаѓа на непознати видови, покажува нова возбудлива компјутерска анализа.Научниците велат дека Меланежаните, луѓето од регионот во јужниот Пацифик, имаат ДНК од непознати […]

Љубов и секс

Ако тој има еден од овие 4 видови на пенис, тогаш сексот ќе ви биде неверојатен!

Како што секој пенис има свој изглед, така е и со вагините. Не се сите со ист облик и величина, а за секое тенџере има капаче.Бурито Овој облик на пенис […]