Ознака: Виенскиот концерт

Сцена

Почна лотаријата за билети за Виенскиот концерт: Аплицирајте до 28 февруари, може да добиете 2 билети

На најпопуларниот и најпознатиот новогодишен концерт кој секоја година се одржува на 1 јануари во Виена може да присуствувате доколку учестувавате во лотарија. За да дојдете до билет мора да […]