Ознака: византиски игри

Вести

Како ќе градиме добрососедство со византиски игри?

Толку од транспарентноста, демократичноста и потпирањето на граѓаните… Срамота!!! Ова е договор за добрососедство, а не државна тајна! Како ќе градиме добрососедство со византиски игри?, напиша на својот ФБ профил […]